Isoveli valvoo

Hyvää hiihtoloman alkua kaikille! Tätä kirjoittaessani kukaan ei vielä tiedä miten pitkäksi tämä ”pakkoloma” venyy. Itse aloitin loman retkeilemällä perheen ja koirien kanssa kuvan mukaisissa maisemissa eräällä laavulla. Ruokaa tuli mukaan liikaakin alkaen salaatista, päättyen lihaan, kanaan ja makkaraan. Koiratkaan eivät jaksaneet enää syödä. Sydämentykytyksiä aiheutti pienenpieni päästäinen, joka vieraili kodassa ja varsinkaan naisväki ei oikein pitänyt tästä vieraasta! Mennessämme paistoi aurinko, mutta minä nappasin kuvan poislähtiessämme sinisestä hetkestä. On aivan mahtavaa, että kevätaurinko ylipäätään paistaa.

Perustin tämän sivuston jo viime syksynä alunperin hieman toiseen tarkoitukseen, mutta sen päivittäminen jäi toviksi rakentaessani toista kotisivuani. Kaikki vaatii nimittäin aikaa. Nyt tuli fiilis ja suorastaan inspiraatio, että alan panostaa tähän sivuun enemmän. Tänne tulee omia kuulumisiani laidasta laitaan, sekä ostoslinkkejä mukaviin kauppoihin. Voin suositella yhtä jos toistakin ja myöskin tuoda teille tarjouksia. Kannattaa siis seurata mitä tänne päivittelen.

Haluni luoda jotain omaa johtuu muunmuassa siitä, että tykkään kirjoittaa ja kuvata. Lisäksi esimerkiksi Facebook valvoo meitä tehokkaasti ja päättää paljolti mitä siellä voi julkaista, eikä se sovi minulle. Odotan, että jossain vaiheessa porukka suorittaa ulosmarssin kyseisestä sosiaalisesta mediasta. Itse aloin vähentää jo nyt satsaamalla enemmän tähän blogiin. Toki facea on helppo päivittää kännykällä milloin vaan. Tämä blogi vaatii hieman enemmän, eli istahtamista koneelle. Jotkut päivät on niin hektisiä, ettei aina sellaista hetkeä tunnu löytyvän, tai sitten väsyneillä aivoilla ei jaksa mitään miettiä. Sitten taas kun tulee inspiraatio, niin mikään ei pidättele!

Tällä hetkellä minua ottaa päähän aika monikin asia, muunmuassa se, että naapurini on lykkinyt lumensa minun tontille kysymättä lupaa. Olen huomauttanut asiasta saamatta vastakaikua. Nyt otin yhteyttä kaupungin tasolle ja jollei se tepsi niin seuraava etappi on sitten viranomainen. En haluaisi riidellä, mutten myöskään salli kaikkea. Enhän minäkään toisten tonteilla pompi ilman lupaa. Jos jollakulla on tähän kommentoivaa, niin sana on vapaa!

*Kaupallisessa yhteistyössä hyvinvoinnin.fi. Klikkaa ostoksille alla olevasta bannerista.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *